dissabte, 17 de setembre del 2011

Segon BOM

Doncs sí, ja he acabat el primer BOM -Book of Me-. He apres que estic fent el que internacionalment en diuen Art Jornal (diari d'art en català?) Aquí us presento el segon. És un llibre vell forrat d'un paper que m'agrada molt i sembla que fa molt per mi. És senzill... minimalista... i només diu: viatge camí per recórrer... Doncs és el que faré... recórrer aquest viatge artístic deixant-me anar més que el primer.... Ja ens ho trobarem... El que és segur és que m'ho passaré bé!
Ja em direu que us sembla!


Pues sí, al terminar mi primer BOM, he decido empezar el segundo, para seguir con las pautas de Stella en Divas in recycling! Has ahora ha estado genial!
He vuelto a encuadernar un libro viejo, con un papel que me encanta... la frase que se lee dice: "viaje, camino por recorrer". Espero hacerlo con este BOM, recorrer un viaje artístico... darme mas alas a mi misma para descubrir las posibilidades del mixed media....
Adelante, a ver si empiezo bien!

4 comentaris:

  1. Excelente Ima, yo ni uno he empezado ahh que triste pero no pierdo la fe.

    Saludos.

    http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Genial!! eso me da tanto gusto! yo tambien quiero hacer otro enseguida que acabe el mio!!!

    ResponElimina
  3. He descobert aquest apartat de mix media ara i mirant, mirant...he vist aquest BOM tan alegre i bonic. M'encanta i m'identifico més amb el teu que amb els altres. I es que jo no sóc gens vintage i fins que no he vist el teu no tenia clar si fer el projecte o no. Encara que per lliure, vaig a intentar-ho. És preciós!!

    ResponElimina

Florista 360 - Quim Diaz