diumenge, 11 de gener del 2015

Projecte d'aquest any

Cada gener em plantejo algun dels repte que corren per internet. Sovint els començo, però després per marca de temps no els acabo. De totes maneres, sempre aprenc alguna cosa en el procés que és important.

Aquest any, m'he engresca a provar una plataforma en anglès, que fa temps que segueixo, es diuen Art to de 5th. L'idioma em dificultat la comprensió total del que proposen i sobretot poder demanar dubtes, però em miro el que expliquen, utilitzo el traductor i amb l'experiència que tinc, faig el que em sembla.

uploadCada mes proposaran un tema i cada dissabte proposarant una frase
Aquest mes és: la pàgina en blanc com enfrontar-t'hi.

La setmana de l'1 de gener (aquí el blog amb les indicacions)
La frase que ens van proposar va ser: sigues l'encarregat de la teva meta, repte... (o això em sembla)  Be Your Own Goal Keeper
Donant voltes vaig pensar que en català podria ser alguna cosa com la que ens diu el poeta Miquel Martí i Pol al fina del seu poema Ara mateix: tot està per fer i tot es possible.


Detall de l'etiqueta a sota s'escriuen els propòsits aquest any
Detall pàgina 1 gener  #dlp2015 Projecte 2015-The Journal #artjournal #mixedmedia #arttothe5th

4 comentaris:

  1. Me parece muy interesante el reto, espero que este año consigas tus propósitos.
    Una muy bonita pagina. un besico

    ResponElimina
  2. A mi tmb. se me dificulta llegar y leerte en catalán! jajaja pero bueno, como dices con "traslater" se hace lo que se puede. Ojalá sigas con los retos porque has comenzado con buen pié. Se antoja porque la frase deja que pensar...

    ResponElimina
  3. Una frase que m'encanta i molt molt engrescadora !!!

    ResponElimina

Florista 360 - Quim Diaz