dilluns, 25 d’abril del 2011

Estoig- botiquí d'scrapera acabat!

Per fi!
feia molts dies que hi anava donant voltes, ja vaig fer un post, on explicava que havia comprat una bossa com si fos un estoig per posar-hi molt material, la meva intenció és utilitzar-lo quan marxem amb la furgoneta o sigui que ja m'anava bé. La idea ve d'un projecte (amb tutorial virtual!) que em va cridar l'atenció del blog: Pega, papel o tijeras. Estava buscant algun estoig vell, per poder-lo utilitzar, però no el vaig aconseguir, al final, vaig trobar-ne un de super barat i l'he adaptat. Aquí us passo les imatges de com ha quedat.
Ja veieu que és diferent, però hi ha l'impresindible, colors, bolígrafs, un cuter (petit, de color vermell)(també hi va unes tisores, però les havia tret quan he fet la foto!), un punxo, retoladors negres...clips, etiquetes, adhesius. També he utilitzat un plàstic com feia l'Elena per enganxar-hi cinta de pintor, però a més, l'he tallat amb tisores de forma per poder terni com un regle dentat....cordills i cintes, em falta afegir-hi uns quants adesius més i ja tinc l'estoig apunt.
També he fet la llibreta scrapera que proposava l'Elena, però no per anar a dins l'estoig que més aviat és petit, sinó per portar-la a fora, directament al bolso.
Li he escrit moments, i té totes les pàgines que ens ha ensenyat a crear amb els tutorials. Ja ho sabeu molts, jo reciclo molt i aquí també hi he fet.
Les tapes no són de roba com ens proposava, sinó de cartró gruixut i forat amb plàstic, la decoració de les tapes és meva, feta amb esprais de nielina que he fabricat jo mateixa, estic contenta del resultat. A veure si l'empleno, que aquest sí que serà un repte!!

Salut i bon scrap!


ALTRES VERSIONS als blogs de:
Les meves cosetes, de l'Anna: SOS Scrap
Papers Trencats de la Raquel: botiquín
Scrapgrapats : El meu botiquín de scrap
El soldadet de plome de Roma : Farmaciola primers auxilis
Moments d'scrapada de la Núria: Farmaciola scrap


Por fin!
hacia un monton de dias que lo tenia en la cabeza, en un post anterior os enseñé un estuche grandote que utilizaré para ir con la furgoneta La idea sale del proyecto (con tutorial virtual!) del blog: Pega, papel o tijeras.  Estaba buscando un estuche viejo, però no lo conseguí Así que compré un super barato.
Podeis mirar la foto del estuche y ya vereis que és diferente, pero hay lo imprescindible.

Tambien hice la libreta scrapera que porpuso Elena, la segunda foto, però no para ir dentro del estuche que es pequeño sinó para llevarlo directamente en el bolso.
El titulo de la libreta es Moments (momentos), las tapas son hechas con nielitas fabricadas por mi misma i me gustan bastante. Estoy contenta. A ver si lo lleno que esto sí que va a ser un reto!

Feliz y buen scrap!

Espero vuestros comentarios!


Vaaaaa a veure que us sembla!

9 comentaris:

  1. T'ha quedat genial!

    A veure si jo m'animo encara que sigui a acabar la llibreta, darrerament tinc massa coses a mitges.

    ResponElimina
  2. T'ha quedat genial!! ara ja estàs preparada per emergències scraperes! ;)
    Ho poso al Facebook per que ho pugui veure tothom.
    Ptns!

    ResponElimina
  3. El teu també és molt xulo. Sembla mentida com amb una mateixa idea cada un fa adaptacions. Felicitats

    ResponElimina
  4. L'estoig no l'acabo de veure, potser tenim l'oportunitat de tocar-el?¿?¿?

    ResponElimina
  5. Hola Imma, está muy bonito. Pasate por mi blog que tienes una cosita.

    ResponElimina
  6. gràcies imma per dir-m'ho!!!
    es maco veure com es fan tantes versions d'un mateix projecte.
    M'agrada molt l'estampat amb la nielina, com la fas????????? Ptnnnnnnnns

    ResponElimina
  7. Hola Imma! acabo de descobrir el teu blog gracies al comentari que has deixat al meu. El curs d'aquell àlbum el vaig impartir a Blokum, i el 8 o 9 de juliol en fare un altre. A veure si ens coneixem...
    Petons,
    Helena

    ResponElimina

Florista 360 - Quim Diaz